Audit

Stel je jezelf wel eens één van volgende vragen :

 • Is mijn backup wel up-to-date? En werkt die wel? En wat bij brand of diefstal?

 

 • Ben ik in orde met mijn licenties? Wat bij controle? Hoe werkt dat en word ik daarvan verwittigd?

 • Kunnen medewerkers aan gegevens vanop afstand of op hun tablet? En wil ik dat wel of niet?

 • Zijn mijn vertrouwelijke gegevens goed beveiligd? En wie heeft hier wel of geen toegang toe?

 

 • Heb ik een procedure bij het in dienst komen of vertrekken van nieuwe medewerkers? Wat dient er allemaal te gebeuren IT gerelateerd?

 

 • Hoor je regelmatig een collega zuchten op zijn/haar computer?

 

Een consultant maakt een overzicht van je infrastructuur en giet één en ander in een rapportje. Laat je collega's al hun verzuchtingen en computer frustraties noteren en leg ze voor aan een specialist. Dikwijls maken enkele vrij eenvoudige aanpassingen het werken een stuk prettiger en minder stresserend. Is alles pico bello in orde? Dan kan je zoals onze doelstelling voorschrijft zonder IT zorgen je richten op andere zaken.

 

Advies

Heb je vragen over de beveiliging van je IT omgeving? Wat is een firewall en waarom is het belangrijk dat die up-to-date is? En hoe zet je een backup van je bestanden terug in geval van een crash of virusbesmetting?

Of vragen ivm de productiviteit van je IT... gebruik je hedendaagse, moderne hulpmiddelen? Je betaalt iedere maand Office 365 licenties, maar gebruik je daar wel alle mogelijkheden van? Hoe organiseer je efficiënt en effectief thuiswerk voor je medewerkers? Hoe regel je efficiënte communicatie tussen je medewerkers en je klanten? Advies, goeie raad en handige tips... wij zorgen ervoor! Niet enkel nu, maar continu!

 

Als MSSP, of Managed Security Service Provider, mogen klanten met een Managed Workplace rekenen op onze goede continue zorgen.

Voor KMO's zonder eigen IT afdeling kan daarnaast een audit door een consultant interessante zaken opleveren. Een consultant maakt een overzicht van je IT infrastructuur. Wat werkt goed? Wat kan beter? Wat is er niet in orde? Is de beveiliging in orde? Met dat rapport kan je aan de slag om verbeterpunten op je eigen tempo aan te pakken en zo tot een efficiëntere en veiligere manier van werken te komen.

 

Veel bedrijven hebben natuurlijk een eigen IT dienst in huis. Toch kan bijkomende ervaring of een second opinion ook hier dikwijls aangewezen zijn. Vooral op terreinen waar de eigen IT afdeling niet dagelijks actief is, springen onze specialisten graag bij. Zo doen we begeleiding bij migraties en implementeren van allerhande diensten en toepassingen. Heeft u een verhuis in zicht en de handen al vol met alle overige voorbereiding en praktische zaken? Dan kunnen wij alle voorbereiding en effectieve verhuizing van al uw ICT uit handen nemen. Wat doe ik met telefonie? Kan dat verhuisd worden? Of zijn er ondertussen misschien nieuwe, interessantere oplossingen? Veel bedrijven deden met succes een beroep op één van onze medewerkers om de volledige verhuis van a tot z te begeleiden.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Boerenkrijglaan 81

2260 WESTERLO
014 39 19 70

maandag tot vrijdag

9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

 • +32 14 39 19 70
 • info@driezenit.be
 • LinkedIN
 • Twitter
 • Remote support

Klik hier voor onze servicedesk

© 2019 Driezen IT