Netwerk oplossingen

Voor het bouwen en onderhouden van computer netwerken en het installeren van lokale servers kan je beroep doen op onze netwerk specialisten.

Netwerkbeheer door Experten

Met de Driezen IT Network diensten maak je het beheer van je netwerk eenvoudig. Je zorgt niet alleen voor een zorgenvrije werkomgeving, maar ook voor een goeie nachtrust en een maximale IT voorsprong op je concurrenten.

Wens je een volledig managed netwerk, met switchen, firewall en access points in beheer door IT specialisten? Klik dan door naar onze medewerkers bij IT Insights. Dit team van experten adviseert, installeert en configureert in samenwerking met Driezen IT volledig managed netwerken.

Netwerk oplossingen

Voor het bouwen en onderhouden van computer netwerken en het installeren van lokale servers kan je beroep doen op onze netwerk specialisten. In tegenstelling tot een koffiemachine of een stofzuiger is het bij IT infrastructuur belangrijk om meer te doen dan enakel het kassabonnetje te bewaren voor de garantie. Een deskundige en effectieve opvolging en onderhoud is noodzakelijk. Dit kan gaan van service op uurtarief tot standaard en geavanceerde service abonnementen waarbij bepaalde diensten standaard inbegrepen zijn in een vaste maand prijs. Door onze persoonlijke aanpak wordt met de klant altijd afgesproken wie, wat doet. Uiteraard kan er perfect een samenwerking zijn tussen de klant en onszelf. Het belangrijkste is dat er duidelijke afspraken zijn wie, wat doet en dat het noodzakelijke onderhoud en toezicht gebeurt.

Netwerkbeheer door Experten

Met de Driezen IT Network diensten maak je het beheer van je netwerk eenvoudig. Je zorgt niet alleen voor een zorgenvrije werkomgeving, maar ook voor een goeie nachtrust en een maximale IT voorsprong op je concurrenten. We richten ons naar de KMO van 2 tot 50 werkstations en beschikken over de nodige expertise in verschillende uiteenlopende domeinen. Gaande van architectenbureau's, advocatenkantoren, onderwijsinstellingen over dokters, tandartsen tot boekhoudkantoren en tal van andere sectoren.

Wens je een volledig managed netwerk, met switchen, firewall en access points in beheer door IT specialisten? Klik dan door naar onze medewerkers bij IT Insights. Dit team van experten adviseert, installeert en configureert in samenwerking met Driezen IT volledig managed netwerken. Daarnaast doen zij site-surveys voor vlot werkende wifi netwerken met de nodige high-end beveiliging. Op vraag zijn referenties beschikbaar in diverse sectoren, waaronder tal van gemeentebesturen, onderwijsinstellingen, enz.

Boerenkrijglaan 81

2260 WESTERLO
014 39 19 70

maandag tot vrijdag

9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

  • +32 14 39 19 70
  • info@driezenit.be
  • LinkedIN
  • Twitter
  • Remote support

Klik hier voor onze servicedesk

© 2019 Driezen IT