De cloud in 33 zinnen

We schrijven het jaar 2010, onze eerste klanten stapten over naar online mailservers. De omslag naar wat we nu kennen als cloud computing was gestart. Momenteel bieden we naast cloud mail, ook opslag, backup, servers, telefonie, beheer van firewalls en switches, camera's, ... allemaal in de cloud, of maw draaiende in sterk beveiligde datacenters onder constant toezicht van IT specialisten.
 

Vanaf gelijk welke locatie en vanaf gelijk welk apparaat werken zijn vandaag standaard begrippen geworden. Wat heb je hier nu eigenlijk voor nodig? Wat kost dat allemaal? Is dat wel veilig? En heb ik dan zelf nog een server nodig op kantoor? Mails op mijn smartphone of tablet? Online vergaderen? Kan ik mijn dure, ouderwetse telefooncentrale vervangen door een centrale in de cloud? Waar sluit ik mijn telefoons dan op aan? Veel vragen en evenveel antwoorden.

Driezen IT heeft sterke partnerships met Microsoft, Cisco Meraki, Acronis, en andere partners, allemaal partners met sterke cloud georiënteerde portfolio's en roadmaps.

 

Bedrijven van 2 tot 50 werknemers behoren tot onze belangrijkste doelgroep voor implementatie, onderhoud en begeleiding in cloud services. Onze cloud specialisten adviseren en begeleiden je graag met al je vragen over de cloud.

Basis :

Optioneel :

 • First line support inbegrepen

 • KMO in de cloud (virtuele cloud server)

 

Bij veel bedrijven heerst nog steeds het idee dat IT hen geld kost. Met de moderne infrastructuur en een goeie begeleiding bekomen we net het omgekeerde, nl. een goeie IT organisatie die je business tijd en efficiëntie levert en dus je zaak laat renderen en groeien. Specialisten die weten hoe je zaak werkt en dat vertalen naar de juiste IT installatie, daar staat Driezen IT voor.

 

Onze Modern Workplace heeft als basis ons MSSP Security Pack met alle beveiligingsmodules die in een moderne, cloud werkomgeving aangewezen zijn. Daar voegen we productiviteits modules aan toe, zoals Office toepassingen, een communicatie - en documenten platform, en een krachtige mail oplossing met hier ook weer incl. een geavanceerde beveiliging tegen frauduleuze links of bijlagen.

 

We bieden onze Modern Workplace in 2 versies met bij iedere versie optionele mogelijkheden.

 

​​​​​Modern Workplace

 

Onze Modern Workplace omvat een volledige cloud gebaseerde werkomgeving zonder gebruik te maken van een server. Een beveiligde mailbox met alle functionaliteiten die je van een hedendaagse professionele mailbox mag verwachten, online bestanden opslag, Office toepassingen zowel on - als offline, centraal gebruikersbeheer, .. het zit er allemaal in! Natuurlijk ontbreekt een professionele helpdesk niet, waar je met je vragen en opmerkingen steeds terecht kan... uiteraard zonder extra kosten.

Onze Modern Workplace komt in 2 verschillende smaken, op maat van iedere onderneming. Er is een Business versie en een Enterprise uitvoering.

De business versie biedt alle standaard functionaliteiten om je firma volledig te migreren naar een cloud modern workplace voor veilig, performant en plaatsonafhankelijk te werken met o.a. :

 • Professionele mailbox

 • Beveiligde cloud opslag voor persoonlijke en gedeelde documenten

 • Standaardisering van je Office software met de meest recente versie van Office

 • Communicatieplatform voor efficiënt samenwerken

 • Gebruikersbeheer

 • Device management voor beheer van je toestellen

 • Endpoint protection voor beveiliging van je toestellen

 • Extended helpdesk op weekdagen van 08u00-12u30 en van 13u00-18u00

De Enterprise versie versie biedt alle functionaliteiten van de business versie met daarbovenop :

 • Conditional Access (voorkom dat niet-geautoriseerde toestellen gebruikt worden)

 • Data loss prevention

 • In kaart brengen van Shadow IT

 • Cisco Duo Multi Factor authentication

Optioneel :

First line support :

 • Monitoring (status disks, schijfruimte, ...) en beheer van PC of laptop

 • Support op volledige PC of laptop (je betaalt geen werkuren voor support van PC of laptop, ook niet voor incidenten buiten de Modern Workplace omgeving

 • Gratis gebruiksklaar vervangtoestel bij hardware defect (enkel op bij ons aangekochte PC/laptop van het merk Fujitsu)

 • Hoogste prioriteit bij aanmelden incidenten of change requests

 

Cloud Server (KMO in the cloud)

 • Met onze Cloud Server werk je volledig online met je eigen bureaublad, je eigen mail, je eigen Office toepassingen, je eigen applicaties. Je logt in via je internet browser (compatible met Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox en Safari) op de portaal van waar je je eigen toepassingen kan starten en gewoon je eigen bureaublad kan openen. Van gelijk waar, vanop gelijk welke computer. Je kan je volledig concentreren op je werk. Wij zorgen voor updates, beveiliging (zowel op bestanden niveau als voor de mails) en automatische dagelijkse backups.

Wat heb je nodig en wat is meest geschikte voor je onderneming? Contacteer ons en we overlopen de behoeften en noden van je firma om je hierin te begeleiden.

-------

Onze Cloud Managed IT services in 20 zinnen

Ben je het beu om dure investeringen te moeten doen, vaak ongepland en boven budget? Onze Cloud Managed IT oplossingen zijn beschikbaar op maand - of jaarbasis. Vaste prijs, geen onvoorziene kosten, geen instapkosten, makkelijke budgetering. Vragen jouw medewerkers ook om van thuis uit te kunnen werken? Lag je firma plat met de sneeuwellende van de voorbije winter omdat er niemand kwam opdagen? Hoe zit het met de veiligheid en efficientie als je medewerkers van thuis uit werken? Niet alleen je infrastructuur dient aangepast te zijn aan het thuiswerken. Ook het werken zelf ondergaat een mentaliteitsverandering. Ipv het klassieke uur-gebaseerd werken is thuiswerken meer project gericht werk. Uiteraard is niet alle soort werk even geschikt hiervoor. Heb ik een speciale, professionele internetverbinding hiervoor nodig? Moet ik mijn medewerkers een laptop geven die speciaal hiervoor geconfigureerd is? Of is het veilig als ze vanop hun computer thuis inloggen?

Breek er je hoofd niet over. Onze Cloud Managed IT oplossingen bieden de uitkomst. Maar hoe, wat, wanneer en vooral, wat kost dat allemaal? Contacteer ons en we maken vrijblijvend een afspraak en gieten één en ander in een rapportje… in mensentaal uiteraard, geen ingewikkelde computer termen. Ben je overtuigd? Dan begeleiden wij je firma en je medewerkers van A tot Z in het thuiswerken. Een aantal van onze mensen doet aan thuiswerken en hun praktijkervaring komt perfect van pas om interessante tips uit te halen.

Als Microsoft Silver Productivity Partner richten we ons van éénmanszaken tot KMO's van 2 tot 50 medewerkers.

Meer informatie hierover vind je op http://managedworkplace.driezenit.be.

Boerenkrijglaan 81

2260 WESTERLO
014 39 19 70

maandag tot vrijdag

9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

 • +32 14 39 19 70
 • info@driezenit.be
 • LinkedIN
 • Twitter
 • Remote support

Klik hier voor onze servicedesk

© 2019 Driezen IT