Cloud Endpoint Protection

Traditionele antivirus programma's werken op basis van virusdefinities. Ieder virus heeft zijn specifieke 'handtekening' die dan gekend is door antivirus software. Die scannen dan de bestanden op je computer op die handtekening en nemen indien nodig actie door het besmette bestand te verwijderen of desinfecteren.

Voor de hedendaagse malware en virussen met o.a. cryptolocker malware volstaan deze systemen niet meer. Hiervoor heb je zwaarder materieel nodig. Onze Managed Security oplossing bestaat uit 2 delen. Enerzijds gebruiken we een krachtige cloud gebaseerde antivirus agent. En anderzijds is er een agent die wekelijks alle security updates installeert op je computer.

Deze managed antivirus biedt naast de gekende bescherming door middel van virusdefinities ook de Advanced Threat Control (ATC) beveiliging. Deze agent scant continue alle lopende processen op je computer op vreemd gedrag. Van zodra bepaalde processen zich vreemd gedragen en dingen doen op je computer die het niet hoort te doen grijpt die in en blokkeert indien nodig die processen. Een voorbeeld hiervan is de beveiliging tegen cryptolocker virussen. 100% bescherming kan geen enkele virusscanner garanderen, maar deze ATC beveilging is zeker een extra bescherming die noodzakelijk is met de hedendaagse cybercriminaliteit.

Hieraan gekoppeld is patch management een onderdeel van onze Managed Security oplossing. Deze zorgt ervoor dat security updates wekelijks geinstalleerd worden zodat voorkomen wordt dat kwetsbaarheden in je software kunnen uitgebuit worden door malware of virussen.

Office 365 ATP

Wens je nog een sterkere beveiliging? En gebruik je Office 365 voor je mails? Dan is er goed nieuws. Microsoft biedt namelijk op je mailsysteem een Advanced Threat Protection. Het werkt soortgelijk als het systeem van de antivirus met hetzelfde doel. Onbekende virussen en malware weghouden van je computer.

 

Hoe werkt het?
Alle verdachte inhoud doorloopt in realtime een op gedrag gebaseerde malwareanalyse waarin met Machine Learning-technieken de inhoud op verdachte activiteiten wordt gecontroleerd. Onveilige bijlagen worden geïsoleerd in een sandbox voordat ze naar ontvangers worden verzonden. Het voordeel is een overzichtelijk Postvak IN zonder malware, met betere beveiliging tegen zero-day-aanvallen.

Exchange Online Protection biedt beveiliging tegen schadelijke koppelingen door inhoud te scannen. Veilige koppelingen is een uitbreiding hiervan en beveiligt uw omgeving wanneer gebruikers op een koppeling klikken. Terwijl de inhoud wordt gescand, worden de URL's herschreven voordat ze Office 365 doorlopen. De URL's worden in realtime onderzocht, op het moment dat er door een gebruiker op wordt geklikt. Als een koppeling onveilig is, krijgt de gebruiker een waarschuwing om niet naar de site te gaan of een melding dat de site is geblokkeerd. Er is rapportage beschikbaar, zodat beheerders kunnen bijhouden welke gebruikers wanneer op een koppeling hebben geklikt.

Deze ATP beveiliging zit standaard inbegrepen in onze Managed Mail Pro abonnementen.

Heb je bedrijfskritische systemen waar mail op gebruikt wordt? Dan is de Advanced Threat Protection zeker het overwegen waard en eigenlijk met de steeds toenemende cybercriminaliteit een kleine investering die je veel kan opleveren.

Wens je graag meer info, een demo of een vrijblijvende trial van een maand? Contacteer ons via email op info@driezenit.be of via tel. 014/53.84.40.

 

Best mogelijke beveiliging

Security is in deze tijden van ransomware, cryptolockers, internet-of-things en de altijd maar sneller veranderende realiteit van cloud-computing, GDPR, big data, enz. geen sinecure. Verschillende oplossingen van het schap nemen en zelf een coherent geheel vormen is niet zo eenvoudig. Eén zwakke schakel kan alles op losse schroeven zetten.

Het Wereld Economisch Forum schat dat 74% van alle bedrijven wereldwijd tegen 2020 met cybercriminaliteit te maken krijgen. De beste bescherming daarvoor is u laten bijstaan door een ervaren en bekwame IT partner die security als leidraad doorheen zijn diensten beschouwt.

Als managed security service provider (MSSP) gespecialiseerd in Cisco en Microsoft oplossingen, kunnen we één totaaloplossing bieden waarbij alles perfect op mekaar is afgestemd. De rode draad hierdoor wordt gevormd door het Microsoft 365 cloud aanbod gecombineerd met de Cisco Advanced Malware Protection (AMP) technologie die uw e-mail-, internet- en netwerkverkeer kan beschermen.

Als die beheerde werkplek wordt gecombineerd met een beheerd netwerk, waarbij ook uw firewall, routers, switches, access points, enz. up-to-date worden gehouden, kan u rekenen op een veilige en performante omgeving die uw firma en uw medewerkers verdienen.

Ons MSSP Security Pack legt de nadruk op beveiliging van het toestel waarmee u werkt. Uw pc, laptop en smartphone worden beveiligd met de meest vooruitstrevende tools tegen ransomware en malware, het besturingssysteem wordt up-to-date gehouden en u krijgt een uitgebreide rapportage van de status en inventaris van uw ganse computerpark. Als u met Office 365 werkt, voorzien we het beheer en de licenties voor de broodnodige email advanced threat protection. Het beheer van de werkplek buiten de security zaken is niet inbegrepen, dat kan u eventueel zelf doen of voorzien we in regie. Heeft u graag een volledig beheerde werkplek, kijk dan naar onze Workplace Business en Workplace Enterprise formules.

Enkele voorbeelden van beveiligingsmodules

Antiphishing

Als extra internet beveiliging bieden we een antiphishing module. Deze fraude en phishing beveiliging biedt een extra beveiliging en geeft een waarschuwing bij het openen van mogelijk valse of frauduleuze websites.

Data / Application protection

Met onze data protection is het mogelijk alle webverkeer te scannen op bepaalde woorden, wachtwoorden, PIN codes, telefoonnummers, email adressen, enz. Wanneer een gebruiker één van de vooraf opgegeven sleutelwoorden tracht in te geven op een website zal de webpagina geblokkeerd worden. Bv. een medewerker tracht op internet een betaling uit te voeren met een creditcard van de firma, van zodra op versturen geklikt wordt zal de webpagina en dus de betaling geblokkeerd worden.

​Application protection maakt het mogelijk om bepaalde programma's die geïnstalleerd zijn op de PC/laptop te blokkeren.

Blokkkeer ongeoorloofde toegang of apparaten

Door middel van device control wordt het mogelijk om specifieke apparaten of onderdelen van uw PC/laptop te blokkeren. Zo kan u ervoor kiezen om alle USB poorten op de laptops van de firma read-only te maken. Zo kunnen er geen bedrijfsgevoelige data gekopieerd worden naar USB stick. Of bv. SD-card lezers te blokkeren. Misschien is het niet toegelaten om te connecteren via bluetooth? Ontzettend veel mogelijkheden, afhankelijk van de security policy van uw firma.

 


Biometric security

Met tal van online toepassingen en de bijhorende wachtwoorden, wordt er steeds meer en meer gezocht naar extra veiligheidssystemen om op al die toepassingen te kunnen inloggen. Veiligheidsexperts zijn er van overtuigd dat je naast een gebruikersnaam en wachtwoord best ook gebruik maakt van zogenaamde biometric security. Hieronder verstaat men bv. gezichtsherkenning, vingerafdruk, of bij Fujitsu nu ook mogelijk inloggen met de handpalm.

Boerenkrijglaan 81

2260 WESTERLO
014 39 19 70

maandag tot vrijdag

9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

  • +32 14 39 19 70
  • info@driezenit.be
  • LinkedIN
  • Twitter
  • Remote support

Klik hier voor onze servicedesk

© 2019 Driezen IT